keskiviikko 4. tammikuuta 2017

57. Kentällä ja maastossa

Moi!
Täällä taas!
(La 17.12.2016) Ratsastin Eemelillä kentällä. Menin enimmäkseen ravia. Mentiin kolmikaarista, kahdeksikkoo, voltteja, päätyympyröitä ja halkasijoita. Ratapituushalkasijaa mentiin ja s:än ja r:än kohalla voltti uralle. Otettiin myös pari laukannostoo molempiin suuntiin. Eemeli nostaa kentällä ihan hyvin laukat mutta laukkaa vaan muutaman askeleen. Vaikka sitä laukkaa koittaa pitää yllä, se ei vaan pysy. Mutta pitää vaan harjotella laukkaamista kentällä, kyllä se siitä.


(Ke 28.12.2016) Eemelillä kävin tiellä ratsastelemassa muutamia kertoja ja kentällä pari kertaa. Hyvin on poika menny ja melkein kaikkina kertoina mentiin ottalampun valossa, joko koko ratsastus tai ratsastuksen lopussa. Paitsi kentällä mentiin sillai että näkee viel ilman mitää valooki.


(Pe 30.12.2016) Eemelin kans pellolla. Paljon voltteja käynnissä ja ravissa, kahdeksikkoo myös. Laukkassa mentiin eri tempoja, hidasta-, keski- ja  lisättyä laukkaa. Hypeltiin myös ohan yli ravissa muutamia kertoja. Kyllä sieltä ihan hyviä hyppyjä tuli. Lopuks otettiin kunnon taivuttelut volteilla ravissa ja käynnissä. Eemelillä oli aluks virtaa mutta sille tuli ratsastuksen jälkeen hiki. Täs joku kerta hypätään laukassa sen ojan yli 😄 Meen Eemelillä ekalle tunnille. Joka on ens viikon lauantaina.

(La 31.12.2016) Viime lauantaina Eemelillä maastossa, Teresa oli Sessalla ja mentiin reilu tunnin lenkki. Tän lenkin varrella on semmonen iso takajaloillaan seisova puinen karhu, sitä Eemeli ei ees kattonu. Viimekerralla Eemeli ei suostunu meneen sen ohi vaan pysähty siihen ja toljotti sitä, menin sillon sen karhun ohi niin monta kertaa että Eemeli meni hyvin ohi. Nyt se siis ei ees kattonu sitä! Se oli sit 2016 vuoden viimenen ratsastus.


Uusi vuosikin tuli ja meni. Käytiin katsomassa raketteja kahdessa ei paikassa. Nokialla ja Ellivuoressa. Tässä yks ottamani kuva Ellivuoresta.

Vuoden 2017 eka ratsastus oli eilen ilman satulaa Eemelillä metsässä. Se oli eka ratsastus ilman satulaa Eemelillä. Mentiin puolentunnin lenkki. Käyntiä, ravia ja laukkaa. Välillä tämmönen kevyt ratsastus oli kivaa. Luntakin sato paljon.
Kiitos kun luit!
-Camilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti