maanantai 16. tammikuuta 2017

62. Kyllä hymyilytti

Moii!
Viimeviikkoo edeltävänä sunnuntaina olin Teresan kans maastossa. Teresa oli Sessalla ja maastolenkki meni hyvin.

  Viime perjantaina menin kentällä ja tiellä. Kentällä mentiin käynnissä ja ravissa voltteja, päätyympyröitä. Tehtiin myös pysähdyksiä, pohkeenväistöö ja ravissa eri tempoja. Poikkihalkasijalla otin ravilisäyksiä, ja myös laukkaa. Eemeli nosti laukat hyvin ja laukkaskin ihan kivasti ja niin pitkään kun pyysin, mutta en pyytänyt nytkään paljoo, melkein koko kierroksen. Pikkuhiljaa pidennän laukkaamista kentällä.
Ravasin sit viel uralla hetken ja mentiin tielle. On kyllä kätevää kun ei tarvi nousta satulasta pois siks aikaa että avais portin ja laittais kiinni. Vaan selästä käsin otan ylälangan käteen ja meen Eemelin kans pois kentältä ja käännän sen sillain hienosti että saan portin takas kii. Ennen mä vaan selästä käsin heitin ne maahan, mutta nyt käännän Eemelin vaan silleen hienosti.
 
  Tielle oli tarkotus mennä käveleen vaan loppukäynnit. Mutta kun käännyttiin kotiin Eemelin vauhti hidastu, se oli siis kävelly reippaasti pois kotoo päin. Ja hetken päästä Eemeli halus kääntyä takas, eli poispäin kotoo ja meni sinnepäin taas reippaasti. Annoin Eemelin kävellä hetken sinne ja käännyttiin takas kotii, oltiin melkein meiän pihatien kohdalla, kun auto tulee. Me väistettiin sitä sit semmoseen tiehaaraan, siitä oli tarkotus jatkaa kotiin, mutta Eemeli käänty taas toiseen suuntaan. Totesin siinä jo leikillä että me ei päästä ikinä kotiin. Mutta annoin Eemelin vähän niinkun tarkotuksella kääntyä sinne minne kääntyy, katsoakseni minne Eemeli haluais mennä.
       Tosiaan tässä vaiheessa alko hymyilyttään Eemeli, kun se ois halunnu viel mennä pidemmän aikaa tiellä. :D  Käytiin sit viel pellolla, otin siinä vähä ravia ja laukkaa. Sit kotiin.  Kun pellolta tielle päästiin Eemeli pysähty ja ois edelleen halunnu kääntyä toiseen suuntaan, mutta nyt kotiin. Eemeli ei olis halunnu mennä kotiin, mutta sanoin sille että "Jos et nyt mee kotiin niin et pääse sunnuntaina maastoon" . Eemeli lähti heti reippaasti liikkeelle kotiinpäin. Eemeli vissiin sit halus sunnuntaina maastoo :D


Kiitos kun luit!
-Camilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti