maanantai 16. tammikuuta 2017

63. Meidän eka ratsastustunti

Hei!!
Viime lauantaina oli siis mun ja Eemelin eka ratsastustunti. Alkukäyntien jälkeen tehtiin käynti-pysähdys-käynti siirtymiä. Kun pysähdyksestä liikkeelle lähtö alko sujuun tarpeeks napakasti, alettiin tekee ravi-käynti-ravi siirtymiä. Samajuttu kun ne alko oleen tarpeeks napakoita, sit siirryttiin laukaan. Eka näytin uralla miten Eemeli nostaa laukat ja laukkaa eteenpäin.
   Jäätiin sen jälkeen uralle, mentiin reipasta ravia muutama kierros ja sit laukka nostettiin aina kun oltiin käännytty keskelle, pois uralta.
   Eemeli laukkas vaan muutaman askeleen/ nosto ja E oli laiskempi mitä esim. tuntia edellisenä päivänä. Eemeli alko väsyyn jo niin paljon että ei millään laukannu enempää. Eikä laukkaaminen olis enää siinä vaihees tullu paremmaks. Joten käveltiin välissä ja jatkettiin muutamalla ravi-käynti-ravi siirtymällä. Sit loppukäynnit.
    Tunti oli hyvä ja läksyks saatiin tehtäväks napakoita siirtymiä, niitä mitä tehtiin tunnillakin. Ja tehdä joku ratsastuskerta kentällä niin että kävelee eka ja sit laukkaa muutaman kerran molempiin suuntiin ja loppukäynnit.Kiitos kun luit!
-Camilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti