torstai 15. joulukuuta 2016

56. Hammilla ja Eemelillä pellolla

Hei!
Viime sunnuntaina menin Hammilla pellolla. Pitkästä aikaa Hammilla pellolla! Ja virtaa sillä kyllä riitti. Mentiin askellajit läpi ja voltteja käynnissä ja ravissa, ei mitään ihmeellisempää. Mutta energisyydestä huolimatta Hammi oli kiva ratsastaa.











Eemelillä oon mennyt kolmena peräkkäisenä päivänä pellolla ja lopuks tiellä. Viime sunnuntaina mentiin ravissa kahdeksikkoo, jonka keskellä jokatoisella kerralla pysähdys ja jokatoisella vaan suoristus. Ravissa  myös paljon ympyröitä ja voltteja. Laukkailtiin aika paljon, enimmäkseen ylämäkeen pellon toiseen päähän. Lopuks otin loppuraveissa kerran vielä mäen ylös ja sit kahdeksikkoo, keskellä pysähdys ja jokatoisella vaan suoristus. Tielle vielä pitkät loppukäynnit. Eemelille tuli hiki, ja tykkäs päästellä pellolla taas. Ratsastettiin n. 1,5h. Oli vähän yli viikko lomaa Eemelillä, kun mulla oli kouluhommia vielä niin paljon etten kerennyt ollenkaan ratsastaan. Mutta juoksutin kyllä kerran irtona Eemeliä kentällä.  



Maanantaina tehtiin aikalailla samoja juttuja, mutta myös harjoteltiin laukkaympyröitä. Aluks Eemeli ei mennyt kun puoliympyrän, mutta kun hetken siinä harjoteltiin niin meni kokonaisen ympyrän, sen jälkeen mentiin kerran molempiin suuntiin laukkaympyrä, lopetin ne siihen ja jatkoin hetken ravissa työskentelyä. Käveltiin välissä ja otin vielä ylämäkeen laukkaa, pellon toiseen päähän. Loppuravisseissa vaihtelin tempoa, hitaasta ravista pitempiin askeleihin ja toisinpäin. Tiellä ravattiin pitkää ravia pitkän matkaa, jotta lihakset aukee hyvin, niin palautuu nopeemmin. Ja takas kotiin käyntiä. Eemellille tuli hiki ja tykkäs. Super poika!



Tiistaina mentiin kevyemmin, askellajit läpi. Vähän voltteja, ettei mennää pelkkään suoraan eteenpäin. Laukattiin mäkee parikertaa ylös ja myös tasasella pari pätkää. Ravattiin ylä- ja alamäkeen ja loppuraveissa kahdeksikkoo ja tielle lopuks käveleen.



Tässä auto valasee kivasti.

Kohta on joululoma ja joulu! Odottatteko te jo joulua? Mä ootan. 



Kiitos kun luit!
-Camilla







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti