maanantai 28. marraskuuta 2016

55. Ohjasajoa +ostokset

Moi!
Pitkästä aikaa! Nyt on ollu taas pieni tauko, kun ei oo tullu nyt lähiaiokoina mitään ratsastuskuviakaan ja puhelimen kanssa on ollu ongelmia. Tää puhelin ei siis toiminut, kun siinä oli muisti täynnä :D niin jouduin ottaan vanhan puhelimen käyttöön. Kuitenkin sitten muutaman päivän päästä sain tän puhelimen toimiin ja poistin siis sillä vanhalla puhelimella kuvia muistikortilta.

  Mutta siis nyt niihin liikutuksiin mitä on tänne kirjottamatta nyt kertynyt.
 (Su 13.11.2016) Olin maastoilemmassa Susannan kanssa, mentiin tiellä ja käytiin myös pellolla. Sussu oli Rokella. Tää oli sitä aikaa kun oli suojalunta.. en tykkää siitä kun tulee niin helposti isot tilsat. Mutta maastoreissu meni hyvin, Eemeli kyllä vähän katteli semmosta isoo puusta veistettyä takajaloillaan seisovaa karhua. Mietti hetken ennenkun ohi meni. Pellolla käytiin siis katsomassa peuranruokinta paikkaa ja sitä koppia mistä niitä voi katsoa. Sieltä pellolta tuli jäätävät tilsat, mun oli pakko hypätä pois selästä, Eemeli ois muuten kaatunu. Takasin tielle mentäessä siinä oli siis alamäkeen se pelto, siinä Eemeli luisteli niillä tilsoilla. Tielle päästyä sitten jatkettiin matkaa sen tien päähän. Maasto kesti 1h(La 19.11.2016) Hepat siirty tollon tarhoihin laitumelta, siks aikaa että laidun ei oo enää niin kuranen.


Tällön Jenniina oli meillä. Ja me ratsastettiin yhtäaikaa Eemelillä ja Elkulla, mä Eemelillä ja Jenniina Elkulla. Mentiin kentällä, käyntiä, ravia ja laukkaa. Käynnissä paljon voltteja ja päätyympyröitä, ravissa myös ja kahdeksikkoa. Laukka ei Eemelilllä noussut ilman että Elkku laukkas meidän edellä, mutta hyvin meni molemmat.(Ti 22.11.2016) Äiti juoksutti Eemelin irtona.

(Ke 23.11.2016) Äiti juoksutti Eemelin liinassa, sillä välin kun olin koulussa. Eemelillä oli toisista ohjista tehdyt martingaalit.

(To 24.11.2016) Ratsastin Eemelillä, kaikki askellajit. Eemeli meni hyvin, nosti laukat hyvin, muutaman kerran oli "vetohevosena" Sessa. Mutta nosti sitten yksinkin laukat hyvin. Ja meillä oli testissä myös ostamani martingaalit, jotka ostin samana päivänä. Ostokset esittelen lopussa.

(Pe 25.11.2016) Mentiin enimmäkseen käyntiä, mutta raviakin. Tehtiin voltteja ja pysähdyksiä. Ei menty kauaa, kun tuli hiekasta tilsat, oli sen verran vähän pakkasta että kentän pinta ei ollut kovaa.(Ma 28.11.2016) Tänään pari tuntia sitten ohjasajoin Eemeliä pitkästä aikaa. Mentiin aluks kentällä käyntiä ja ravia, sitten tielle, ja pellolla ravattiin pätkä. Odotan innolla että laitan Eemelille kärryt perään ja mennään ajaan. :) Eemellillä on siis ollut kärryt perässä mutta niissä ei oo ollu ketään kyydissä vielä.  
 Ja hepat siis siirty takas laitumelle tarhasta.
 Ostin Eemelille martingaalin


Vähän huonolaatunen kuva, kun tää on vanhalla puhelimella otettu.


Äiti osti mulle Horzesta chapsitJa myös hupparin.


Selässä lukee tämmönen teksti.
Kiitos kun luit!
-Camilla 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti