keskiviikko 2. marraskuuta 2016

52. Hopoti hoi

Moikkaa!
Nyt en oo hetkeen kerenny kirjottaan, mutta nyt kerkeen. Eli äiti juoksutti Eemelin  25.10 sillä välin kun olin koulussa. Eemeli oli ihan normaali, että se oli vaan se yks päivä kun se stressas. Sitten Eemelillä oli vapaapäiviä, ratsastin 29. 10. Mentiin sillon kentällä käyntiä ja ravia, tehtiin vaan ihan perusjuttuja, eli voltteja, pysähdyksiä ja peruutuksia käynnissä ja ravissa. Loppukäynnit tiellä.

 31.10 Menin kentällä tunnin. Käynnissä eka tehtiin voltteja, pysähdyksiä ja päätyympyröitä. Ravissa sen jälkeen päätyympyröitä ja kulmiin voltteja. Tehtiin käynti-ravi siirtymiä. Ravissa mentiin myös kahdeksikkoa. Laukkaamaankin Eemelin koitin tovin saada, mutta ei sitten millään noussut. Äiti tuli sitten apuun, kera juoksutusraipan. Niin johan Eemeli nosti laukat ja laukkasin lyhyitä patkiä, aina puolikierrosta keskiympyrällä. Otettiin pari kertaa laukannosto, per suunta. Otin sitten vielä ravia ja loppukäynnit. Siinä vaiheessa mulla oli enemmän hiki kun Eemelillä...



1.11 eli eilen, käytiin tiellä kävelemässä ja ravailemassa, tiellä ravattiin suurimman osan, sillon oli jo pimeetä. Ajattelin sitten mennä metsään vielä käveleen loppukäynnit. Menin pihaan, rappusten eteen ja kopautin raipalla (sillä osalla mistä pidetään kiinni) rappusten kaiteeseen, äitille merkiks että tulee ulos. Ja pyysin äiti tuomaan mulle ottalampun. Ja sen valossa me sitten siellä pimeässä metsässä mentiin. Otettiin vähän raviakin, ja käveltiin loppukäynnit. Hyvin meni!





Kiitos kun luit!
-Camilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti