perjantai 11. marraskuuta 2016

53. Laukan vuoro

Terve!
Nyt on taas ollut täällä blogin puolella vähän hiljasta, kun ei ole ollut aikaa kirjotella. Joten taas kerron Eemelillä ratsastuksista näin jälkijunassa.
  Ratsastin siis 6.11 eli viime sunnuntaina Eemelillä kentällä ja loppukäynnit pellolla. Kentällä mentiin perusjuttuja, voltteja, pysähdyksiä, päätyympyröitä, lävistäjiä ja siirtymiä. Niitä ravissa että käynnissä. Sitten laukan vuoro, ei meinnannut nousta, mutta nousi kumminkin. Neljännellä kerralla molempiin suuntiin, kun laukka nousi, se nousi hyvin! Otettiin nostojen jälkeen vähän ravia ja mentiin vielä pellolle käveleen loppukäynnit. Pellolla myös hypättiin semmosen ns. haudan yli. Se oli siis semmonen pieni oja, joka on ihan sen maastoesteen tapanen, hauta nimeltään. Ja lisäks siinä oli osmankäämiä, jonka läpi mentiin. Sitten vielä semmosten "portaitten" yli jossa oli kaks hyppyä. Ja tää portaat on siis myös maatoeste. Ei siis menty oikeita oikeita maastoesteitä, vaan niitä muistuttavista.

Kuva on sillon, kun ei ollu vielä lunta.

  Toinen ratsastus joka oli 7.11 eli tän viikon maanantaina. Menin kentällä aluks ja loppukäynnit pellolla. Kentällä mentiin hetken, enimmäkseen käyntiä ja vähän ravia, laukka ei noussut, pukki vaan tuli aina kun koitti nostaa laukkaa. Ja Eemeli nosti vaan pään korkeelle ja vähän luimisteli. Osa syynä oli varmaan kova tuuli ja oli paljon pakkasta.. sitten oli jo raviinkin meneminen semmosta, nosti pään korkeelle vaan. Mutta hyvän, onistuneen ravipätkän jälkeen lopetin ja menin pellolle, tehttin samat kun viimeksin. Ja olisin halunnu jatkaa vielä tota laukannosto yritystä, mutta olin aivan jäässä, ihan kokonaan, tuskin sain edes suutani hyvin liikutettua..
  Mutta huomenna menen ratsastaan!Kiitos kun luit!
-Camilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti