torstai 1. marraskuuta 2018

92. Pitkästä aikaa Eemelin selässä

Moro!
Tänään pitkästä aikaa menin taas Eemelin selkään, viimeksi melkein 2 kuukautta sitten sillä on viimeksi ratsastettu. Menin pellolla ilman satulaa ja ponikin tykkäsi pitkästä aikaa päästä töihin. Tehtiin eka käynnissä molempiin suuntiin muutamat voltit sit ravissa ympyröitä. Laukkaa otin kerran molempiin suuntiin vähän reippaampaakin ja voltteja molempiin suuntiin myös. Eemeli taipu oikeeseen kierrokseen vähän huonommin, mutta kyllä se varmaan siitä vetreentyy sitten kun pääsee tekeen enemmän hommia.
  Klinikka reissu on taas edessä maanantaina, joka onkin neljäs klinikka reissu nytten. Toivotaan että haava olisi nyt mennyt jo kokonaan umpeen. Viimeksi kun käytiin klinikalla niin haava oli auki enää parin millin alueelta. Oon mennyt tällä aikaa Sessalla ja Rokella, kun Eemelillä ei ole pystynyt menemään. Tänään Rokella menin väistöjä käynnissä ja ravissa, ne sujui oikein hyvin ja taivutuksia kaikkissa askellajeissa. Sessalla hyppäsin tänään 5 esteen innaria ja kentän toisella sivulla oli kolmen laukka-askeleen kavalettisarja. Meni hyvin, oikea kierros on Sessalle helpompi niin vasemmalle tuli kerran ohimeno, mutta muuten sujui hypyt hyvin. Alla pari kuvaa Rokesta.

Sessastakin kuva viime kesältä :)

Tämmöinen kuulumis postaus taas, ehkä jäi hieman lyhyeksi mutta halusin tänään kirjoittaa tuosta että pääsin Eemelillä pitkästä aikaa.


Kiitos kun luit!
-Camilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti