sunnuntai 27. elokuuta 2017

75. Estekisat Vesilahdessa

Heippa!
Tämän päiväisiä estekisoja varten otettiin muutama viimeistely hyppy perjantaina kouluratsastuksen ohella. Mentiin askellajit hyvin läpi ja otettiin molempiin suuntiin kaks hyppyä, este oli 50cm. Tätä ennen Eemelillä oli pari vapaapäivää ja tiistaina hypittiin 50 centistä tehtävinä ja otettiin yks 60cm hyppy siinä välissäkin, mutta E oli hieman laiska niin ei sitten otettu enempää hyppyjä vaan lopetettiin hyvään kohtaan. Eilen mä ihan vaan talutin Eemeliä tiellä ja laitoin tavarat valmiiks kisoja varten. Pesin suojat, katsoin huovan minkä mä sinne otan, pesin ja rasvasin suitset, vaihdoin suitsiin otsapannan, pesin Eemelin harjat, laitoin suitsiin numerolapun, harjasin E:n hyväksi ettei aamulla tarvi enään niin hyvin harjata ja otin kuljetussuojat ja riimun valmiiksi.

  Tänään aamutalli ennen lähtöä kisoihin Vesilahteen, lähtö oli 8:25. Harjattiin hepat vielä, kuljetussuojat jalkaan, hepat koppiin ja menoks. Perillä sitten käytiin ilmottautumassa ja kävelemässä rata, hepoille varusteet päälle ja verkkaan. Verkassa otin muutaman hypyn ja sitten olinkin ensimmäinen lähtijä.
  Rata puhtaasti läpi, E oli hieman tahmea, mutta olin SUPER tyytyväinen poniin! Ja olihan ne meidän ekat kisat, tästä on hyvä jatkaa! Meidän radan ja Teresan radan katsomisen jälkeen käytiin tekemässä maneesissa loppuverkat, E:n eka kerta maneesissa, se vähän peileistä katseli että kukas tuolla on. Ponit käyttäyty hyvin niin kopissa kun kisapaikalla ja ne matkusti nyt ensimmäistä kertaa yhdessä. Tuuli oli kuvaamassa ja äidin kanssa avustamassa, postauksen loppuun kuvia.Ponit <3
Kiitos kun luit!
-Camilla


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti