lauantai 12. elokuuta 2017

74. Treeniä kisoja varten

Mooi!
Ollaan treenattu tulevia estekisoja varten, hypättiin viime viikolla rataa ja tänäänkin hypättiin. Viimeviikkonen estetreeni meni tosi hyvin mentiin semmosta 50-60cm rataa ja tänäänkin meni hyvin, tänään ihan vaan 40-50cm rataa. Kisoissakin mennään ihan vaan saman korkuista kun tänäänkin, onhan ne meidän ekat kisat! Mutta ajattelin silti että mennään ehkä kaks luokkaa 30-40cm ja 50cm.
  Ollaan myös menty koulua ja koulurataakin ollaan pariin otteeseen menty kotona, koulukisoja varten sitten kun mennään sinne, oon niitä katsellut kans.  Eilen mentiin puolituntia koulua kentällä, askellajit läpi ja vähän puomeja, E oli hieman laiskahko taipumaan, mutta lopussa taipu ok.



Tänään oli tarkoitus hypätä Teresan kanssa päivällä, joten tehtiin Tuulin kanssa rata valmiiksi niin päästiin Teresan kanssa sitten suoraan hyppään. Radassa oli kaks pystyä, okseri ja yksi kahden esteen rata, joka mentiin kaksi kertaa. Alkukäyntien ja ravien jälkeen alettiin tuleen yhtä puomia ravissa ja laukassa molempiin suuntiin. Sitten se nostettiin melkein 50centiseks ja tultiin sitä laukassa vielä molempiin suuntiin ja sit okseri pari kertaa. Sitten oli radan hyppäämisen vuoro. Hypättiin sitä rataa yhteensä neljä kertaa ja me hypättiin semmosta puuestettäkin pari kertaa, sille tuli pari kieltoa, jotka oli mun vikoja koska valitsin todella huonon tien, Eemeli ei yleensä kiellä, se on yleensä varma hyppääjä kun valitsee oikeat tiet. 

Ainiin ja meillä on tiistaina estevalmennus!





Katsotaan mitä huomenna teen Eemelin kanssa, postauksen kuvat c. Tuuli
Ja jos haluatte että teen kysymys postauksen niin laittakaahan kysymyksiä kommentteihin ja instagramiinkin voi laittaa. 










Kiitos kun luit!
-Camilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti