maanantai 10. heinäkuuta 2017

71. Kiri tähän päivään

Hei!
Nyt siis kiritään tapahtumia tähän päivään, on tapahtumut vaikka ja mitä, mm. kehitytty paljon Eemelin kans, rippileiri, ripille pääsy, sain mopo- ja traktori kortin ja täytin 15..

Eemelin kans ollaan hypitty 60cm rataa, menty laukkaväistöjä, laukannostoja käynnistä ja ravista ollaan paljon tehty, maastoiltu ja tehty laukanvaihtoja pysähdyksen kautta ja suoraan laukasta. 
  Kesälomaa on vielä edessä, joten vielä kerkee tekeen myös paljon kaikkee.


Rippikuvat otin tietty Eemelin kans


Rippileirillä olin 8.6.-15.6 lapissa, Raattamassa ja käytiin myös Norjassa, Altassa ja Jäämeressä uimassa. Särkitunturilla ja Pallastunturilla käytiin myös. Oli tosi kivaa!


Tää hyppykerta oli opettaivainen Eemelille, se kattoo nyt paremmin jalkoihinsa ja hyvä niin. Sillon hyppy jäi matalaks ja se kompastu okserin ylimmäisistä ekaan puomiin ja tuli alas etupolvillaan ja sillain mentiin parisen metriä, luiskahdin siitä alas ja sit E pääsi ylös. Kummallekkaan ei tullu mitään, jatkettiin hyppyjä. Sen jälkeen Eemeli oli vähän jännittynyt hypyissä ja mietti että uskaltaako hypätä. Hyppäsin sen verran että se menee siitä hyvin yli. Sen jälkeen se on ruvennut hyppään paremmin. 


Ravi ja laukkakavaletteja ollaan menty myös aika paljon ja kannuksia oon myös käyttäny. 
  Valmennuksessa oon käyny ja pitäis useemmin alkaa käymään valmennuksissa ja kisoja alkaa katteleen..


Kiitos kun luit!
-Camilla
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti