lauantai 16. kesäkuuta 2018

86. Koulutunti ja opiskelupaikka

Moi!
Sain pari päivää sitten tiedon, että pääsen opiskelemaan Ypäjän Hevosopistoon! Eli 1. valintaan, syksyllä siis nokka kohti Ypäjää. 



  Koulutunti mulla oli keskiviikkona, josta jäi super hyvä fiilis. Meistä molemmista saatiin tunnilla hyvin irti ja molemmat pääsi kunnolla töihin. Tehtiin tunnilla siirtymiä, kokoamista ja keskityttiin myös mun jalkojen asentoon kun ne tuppaa pohjetta antaessa nousta pikkasen ja mennä hieman taakse, mutta pidennettiin siis jalustimia ja saatiin aika hyvin pysymään mun jalat oikealla kohdalla. Jalustimien pidennys auttoi huomattavasti, vaikka pidennettiin niitä vain reiällä, mutta nekin tuntui aluksi pitkiltä. Jalat on vissiin kasvanut vähän pituutta ja en ole pysynyt perässä ja huomannut pidentää jalustimia. 

  Alkukäyntien jälkeen mentiin kahdeksikolla ravissa taivutuksia, sen jälkeen laukassa aina toinen puoli kahdeksikon ympyrästä ja toinen puolisko ympyrästä ravissa. Sitten molemmissa päissä laukkassa ympyrä ja nosto tapauhtui edelleen puolesta välistä kahdeksikon ympyrää. Tässä välissä käveltiin välikäynnit ja jatkettiin  ottamalla pysähdyksiä joka kirjaimen kohdalle ensin käynnissä, kun se sujui mahdollisimman pienillä avuilla siirryttiin tekemään samaa ravissa eli joka kirjaimen kohdalla seis. Sitten laukassa kirjainten välit ja seis kirjaimien kohdalla ja näiden harjoitusten jälkeen Eemelistä tuli todella kevyt. Se on aina aika kevyt, mutta nyt oli vielä parempi. Jatkettiin hetki vielä ravissa uralla hieman kooten ja lopuksi vielä ravissa eteen alas. Eemeli oli todella hyvä ja hyvin kuulolla tunnilla! 


  Eemelikin täytti 13.6. jo 5- vuotta, aika menee todella nopeasti!












Kiitos kun luit!
-Camilla

4 kommenttia:

  1. Onnittelut opiskelupaikasta! Mielelläni lukisin tuolta ypäjältäkin sitten postauksia :)

    welifedream.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva kuulla, sieltä varmasti on luvassa postauksia :)

      Poista
  2. Onnea opiskelu paikasta ja olisi kiva kuulla täällä blogissa että suositteletko sitä iselläni on kyllä yhteis haut vasta parin vuoden päästä mutta olen jo vakmiiksi miettinyt että hakisin ypäjälle.

    tuiskunmuisto.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo voin kertoa jossain vaiheessa kun olen siellä hetken ollut, että millaista siellä on :) Mutta kyllä kannattaa sinne hakea jos vaan vähänkin sinne haluaa ja on kiinnostusta.

      Poista