lauantai 25. marraskuuta 2017

79. Kouluvalmennus

Moikka!
Viime viikolla meillä oli kouluvalmennus, jossa tehtiin ensin keskiympyrällä käynnissä pysähdyksiä ja taivutteluja. Ravissa myös keskiympyrällä siirtymiä käyntiin mukaan otettiin myös voltteja keskiympyrän sisällä. Käynti oli hieman hidasta ja valmentajakin sanoi että "te meette niinkun säästöliekillä" nyt en ole Eemelin enää antanut mennä hidasta käyntiä vaan reippaampaa. 
 Pääty-ympyrällä laukkaa ja piti taivuttaa  hevosta kunolla sisälle ja kun tätä mentiin muutaman kerran otettiin vielä itsenäiset loppuverryttelyt.  Oon valkkaan tyytyväinen ja päästiin pitkästä aikaa menemään valvovan silmän alla. 

   Oon Eemelillä käynyt nyt maastossa toissapäivänä ja tänään, toissapäivänä Eemelillä oli paljon energiaa. Eilen tuuppailtiin koulua, askellajit hyvin läpi ja pienellä kahdeksikolla ravissa ratsastin E :n mahdollisimman rennoksi. 
  Voisin tehdä kehitysvideon Eemelistä ensi vuoden alussa jolloin sillä on ratsastettu vuosi.    Jos teitä kiinnostaisi kysymys postaus voisin sellaisen tehdä, kunhan tulee riittävästi kysymyksiä niin laittakaahan kysymyksiä tulemaan.
Kiitos kun luit!
- CamillaEi kommentteja:

Lähetä kommentti