tiistai 14. helmikuuta 2017

68. Liikutuksia tiivistettynä ja tänään Eemelillä ravihepan mukana

Moi!
Kaks viikkoo sitten lauantaina käytiin Teresan kanssa maastossa, me mentiin semmonen uusi maastolenkki. Se oli kiva!

Viime maanantaina Eemelillä irtos kenkä, kengittäjä tuli seuraavana päivänä eli tiistaina. Ennen kengitystä juoksutin Eemeliä pellolla liinassa. Kun Eemeliä kengitettiin ratsastin Elkulla. Elkulla oon mennyt nyt paljon myös.

 Viime torstaina ratsastin askellajit läpi, alkukäynnit tehden voltteja ja pohkeenväistöjä. Pari kiekkaa ravia ja sit laukkaa, mentiin koko kierrosta. Laukattiin molempiin suuntiin muutaman kerran ja loppuverkat.

 Viime lauantaina oltiin maastossa, Teresan ja Iiriksen kans. Teresa oli Sessalla ja Iiris Elkulla. Me mentiin nytkin se uusi maastolenkki. Kaikki hepat tykkäs ja reilun puolentoista tunnin lenkki.


 Sunnuntaina kävin Eemelillä maastossa, yli tunnin maasto. Otettiin pellolla pari spurttia. Loppukäynnit mettässä.

 Tänään oltiin pellolla rallittelemassa ja kattomassa kuinka raviheppa vetää kärryjä. Eemelille vähän totuttelua, jos torstaina laitan sille kärryt perää. Pellolla mentiin aluks Holjakan perässä käyntiä ja sit vähän hölkättiin. Me laukattiin Eemelin kans kun Holjakka meni kovempaa. Lopuks otin pellolla Eemelin kans viel kaks kunnon kiitolaukka spurttia. Sen jälkee vähän ravailtiin viel. Loppukäynnit mettään, matkalla pellolta mettään me mentiin edellä ja Holjakka perässä. Mettässä taas toisinpäin. Tosiaan Eemelille totuttelua, jos laitan kärryt tortaina. Sillon me mennään eka lenkki pellolla ja sit Aimo tulee mukaan Holjakalla niin sit mennään pari kiekkaa niin.

Vähän epätarkka kuva, kun videolta napattu.


Kiitos kun luit!
-Camilla


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti