lauantai 23. heinäkuuta 2016

18. Eemeli koulussa

Moi!
Oon unohtanut kirjoittaa että Eemeli lähti viime kuussa kouluun, 27.6 ja on siellä kuukauden.
Sinne vähän käymään askelajeja läpi. Matka sujui hyvin mitä nyt Eemeli alussa matkaa vähän potki takaseinää. Matkakin on hyvin lyhyt sinne, alle 15min. Perillä otin kuljetussuojat pois ja Eemeli katsoi vähän maisemia. Todella hienosti Eemeli oli ikäisekseen uudessa paikassa, jossa on paljon muita hevosia. Vietiin se sitten tarhaan, jossa oli vieressä kaksi tammaa.
 Seuraavana päivänä me mentiin katsomaan Eemeliä, sille kuului hyvää. Kerrottiin että Eemeli oli vähän testanut Hennaa, yrittänyt jyrätä tarhasta pois tullessaan. Eemeli sai sitten pienenkurinpaulutuksen. Henna jouksutti Eemeliä sinä päivänä, katsoi miten Eemeli liikkuu.
Sanottiin että: "Hyvin oli mennyt ja huomaa että on jouksutettu ennenkin liinassa". :)
 Tähän päivään mennessä Eemelillä on laukattu, käyty vähän maastossakin ja hyvin on mennyt. Ekana ratsastuskertana ilman taluttajaa Eemeli pysähteli aika usein, koska oli tukeutunut taluttajaan eikä sitä ilman olisi osannut mennä itsenäisesti eteenpäin. Sitten toisella kerralla jolloin me olimme katsomassa, Eemelin kanssa oli kaksi muuta ratsukkoa auttamassa Eemeliä, jotta se liikkuisi eteenpäin ilman taluttajaa. Kyllä se liikkui paremmin, meni raviakin, niin että toinen heppa meni edellä ja toinen vieressä.
 Muutama päivä sitten kun käytiin viimeksi katsomassa ratsastusta, saavuttiin kentälle Eemeli pysähteli jälleen samanlailla kuin ekoina kertoina, edellisenä päivänä oli menty laukkaakin, mutta nyt liikkui vaan käyntiä ja vähän ravia. Mutta eikö se niin mene että, kun omistajat tulee kattoon niin ei hevonen näytä taitojaan. Kuin myös joissain hevosen ostotilateissa kaikki menee penkin alle.
 Ensi vikkon tiistaina Eemeli haetaan takaisin kotiin 26.7.
 Saa sanoa mielipiteen uudesta ulkoasusta. :)
Eemeli ekana päivänä.

Viimeksi kun käytiin katsomassa niin räpsäsin tämän kuvan.
Kiitos kun luit!-Camilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti