perjantai 24. kesäkuuta 2016

14. Hevosten liikutuksia

Hei!
(Su 12.6.2016) Jouksutin vähän Hammia liinassa. Käyntiä suurinosa mutta myös vähän ravia ja laukkaa. Otin Hammista myös studiokuvia.






Hienosti poika meni! 



(Ti 14.6.2016) Aamulla Essi talutti Elkkua ja mä Roosaa.
 Essi meni vielä myöhemmin ratsastaan Elkulla tielle ja vähän pellollakin ilman satulaa, hyvin meni muuten mutta pellolla ekalla kerralla ravissa tuli vähän pientä pukkirodeoo... pystyyn, pukki, pyystyyn, pukki. Essi pysy hyvin selässä. 




(17.6.2016) Ratsastin Hammilla pitkästä aikaa. Mentiin käyntiä ja vähän raviakin. Ratsastin 30min. Mentiin voltteja, pohkeenvöistöjä, pysähdyksiä ja sulkutaivutuksia ravissa ja käynnisä.
Hyvin meni ja virtaa Hammilla oli.







(20.6.2016) Kävin Elkun kanssa metsässä, mentiin metsätietä ja metsäpolkua pitkin.
Hyvin meni. Tallutuksen jälkeen juoksutettiin vielä äidin kanssa Elkkua kentällä irtona, Elkku meni välillä aika lujaa.

Otin Elkkusta rakennekuvan.





(Ma 20.6.2016) Ratsastin Hammilla 25min. Mentiin voltteja, päätyympyröitä , pohkeenväistöö, pysähdyksiä, sulku- ja avotaivutuksia. Hyvin meni. 






(Ti 21.6.2016) Otin Elkkusta studiokuvan.





(Ke 22.6.2016) Keskiviikkona oltiin tunnin maastossa, mä Ellillä, Ilona Mindillä ja Elina Rokella. Matka oli 7.57km. Mentiin hiekkatietä, metsäpolku, hiekkatietä ja saatin matkalla lasi vettä. Sitten kotiin mentäessä me mentiin asfalttitien reunaa pitkin. Elli oli todella innokas ja tykkäs maastoreissusta, niinkuin minäkin. Kotona viilensin Ellin oloa vielä viileällä vedellä. 





Kiitos jos luit!
-Camilla




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti