perjantai 20. toukokuuta 2016

7.Käytiin KT-tallilla ja muita ratsastuksia

Hei!
Hyppäsin Ellillä keskiviikkona 11.5
Alotettiin pitkillä alkuverkoilla, sit käynnissä tehtiin voltteja, pohkeenväistöä, pysähdyksiä ja sulkutaivutuksia koska Elli ei taipunut ollenkaan mutta kun niitä tehtiin muutamat kerrat niin alkoi paremmin taipumaan. Laukkattiin eka keskiympyrällä ja sit verryteltiin 50cm pystyllä. Mentiin eri korkeuksia ja ekassa kuvassa on 60cm okseri, Elli hyppäs isolla ilmavaralla... Ja kiitos Lauralle kuvista!











Elkulla menin ilman satulaa tämän viikon maanantaina eli 16.5
Kuvassa Elkun satulahuopa on valunut taaksepäin, mutta siirsin sitä eteenpäin. Alkukäyntien jälkeen alotettiin työskenteleen käynnissä, pohkeenväistöä, voltteja, ympyröitä ja pysähdyksiä. Ravissa ympyröitä ja muita kiemuroita, laukkaa uralla ja S-kirjaimen ja R-kirjaimen kohdalla iso ympyrä. Alussa Elkku oli laiskahko mutta kun alotettiin raavaileen niin Elkku alko heräileen ja virtaa tuli sopivasti. 







Käytiin Ilonan kanssa tunnilla Kt-tallillä tän viikon tiistaina 17.5
Mä menin Revanssilla "Repellä" ja Ilona Kullalla, tunti oli klo 20.00-21.00 ja Katri oli kuvaamassa meitä. Kiitos Katri kuvista! Alkukäyntien jälkeen ravailtiin itsenäisesti sen aikaa kun Marko laittoi puomeja. Sitten alettiin meneen ravissa puomeja kahdeksikolla, puomit oli niin että eka oli yks puomi, sit kolme puomia, neljä puomia ja kaks puomia. Samaa laukassa mutta oli yks puomi, kolme puomia, neljä puomia ja kaks puomia. Välikäyntien jälkeen alettiin hyppään 50cm rataa kahdeksikolla, jossa eka este oli joku aalto/vesieste, sit pysty ja sarja jossa A- ja B-osat on ristikoita ja vikana okseri. Sitten eri rataa 60cm esteillä. Myöhemmin Marko vielä nosti muutamat esteet 75-80cm. Repe oli aluks tosi laiska, mutta kun alettiin hyppään niin ei ollut enää laiska. Ja Repe on muuten tuotu samasta paikkaa kun meidän Elkku virosta samalta tallilta.












Molemmilla silmät kiinni

















Hyppäsin Ellillä ilman satulaa tämän viikon keskiviikkona eli 18.5
Käynnissä mentiin pohkeenväistöö, pysähdyksiä, sulkutaivutuksia, voltteja ja päätyympytöitä. Ravissa puomeja, voltteja ja päätyympyröitä. Laukassa päätympyröitä ja 45cm estettä päätympyrällä, hypättiin muutaman kerran molempiin suuntiin. Hyvin meni ja Elli haki hyvin välillä muotoon!
Tältä kerralta ei ole muita kuvia.




Kiitos kun luit!

-Camilla






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti