tiistai 28. elokuuta 2018

89. Kuulumisia Ypäjältä +peltovideo

Moro!
Ypäjällä ensimmäinen viikko ohi ja oli ihan kivaa ja ihan sika rentoa, koska meillä oli vain ohjaustunteja ja nyt on sitten alkanut talliviikko. Olin viime viikonlopun kotona ja palasin sunnuntaina illalla takaisin Ypäjälle. Ratsastin Eemelillä perjantaina pellolla ja sunnuntaina kentällä, peltotreeneistä on lopussa videota.
  Meillä oli myös viime perjantaina rokin ja rempan soveltuvuuskokeet, mä hain rokille vaan, mutta en päässyt. Olis ehkä pitänyt hakea myös rempalle, mutta hyvä sitä nyt enää tässä vaiheessa on miettiä kun sitä ei voi enää muuttaa. Täytyy nyt miettiä, että mitä teen.




 Maanantaina oli kaikki tallivuorot sillä tutustuttiin luokan kanssa mitä missäkin tallivuorossa tehdään. Tänään mulla oli aamutalli ja huomenna on iltatalli. Aamutalli alkaa klo 6.00 ja siinä 7-8 välillä mennään aamupallalle ja jatketaan tallia mikäli se jäi kesken. Iltatalli alkaa 17.30 ja loppuu n. 7

  Eemelillä kävi pari viikkoa sitten hieroja, joka teki myös laaserhoidon. E tykkäs siitä todella paljon ja rentoutu ihan kunnolla. Poni oli edestä hieman jumissa ja ristiselästä kireä, mutta jumit saatiin hyvin auki.

  Kolme viikkoa sitten hypättiin maastoesteitä, joita tein pellolle. Hyppytreenit suju ihan jees, mutta  nyt metsästetään uutta satulaa, sillä tuo satula ei enää sovi. 








Tässä peltotreeneistä pientä pätkää

















Kiitos kun luit!
-Camilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti